90s Party voor 25plussers

Je eerste avond uit, teut dankzij bier of bessen, je eerste zoen… Wie kent deze tijd niet? Digitale foto’s, Facebook en Hyves bestonden nog niet in de jaren 90, dus je kon schaamteloos je gang gaan! Velen verlangen terug naar deze tijd maar willen niet op een 90s feest tussen de 18jarigen staan. Daarom organiseert Flexcitement al vijf jaar 90s feesten voor 25plussers in het Haarlemse Patronaat.

Dit 25plus feest is dus ideaal voor iedereen die van een 90s feest houdt met alleen maar leeftijdsgenoten! Dus even een duik terug in je jeugd met vrienden, bekenden en de mensen die de 90s echt zelf hebben meegemaakt. Heerlijk, want hokjes bestonden nog niet in die tijd: platen van Anouk, de Vengaboys, DJ Jean en Dune gingen hand in hand. Meebrullen op Marco Borsato of Guus Meeuwis, hakken op de Party Animals, of clubben op de sounds van de iT en Stricty Club cd’s. Alles kon, als het maar feest was. Geen hokjes, maar blokjes. Hakken, slijpen, housen en meebrullen all night long!

En om het 2.0 te maken kan je op www.facebook.com/ninetiesparty je favoriete 90s plaatje posten. Van deze inzendingen maken we een 90s Top 40! Vertel meteen je mooiste 90s herinnering erbij. Want voor de mooiste verhalen en foto’s zijn er mooie prijzen, zoals een zak drankmunten op de avond zelf, snoepkettingen en nog meer 90s goodies! Daarnaast is er elke editie interactie in de vorm van Happy Hardcore Karaoke, een potje Disco Bingo of Beer Pong en acts als The Wonderfull Days.

Dit concept is een complete avond uit van maximaal zes uur lang en in te huren door poppodia en clubs.