Wat doet Flexcitement

Is een band of DJ niet genoeg en zoek je wat bijzonders voor je event? Flexcitement.com is een klein, creatief en flexibel concept buro en biedt Flexible Excitement: originele, interactieve en creatieve concepten en entertainment, custom made voor elk evenement! Met veel muziek, interactie vooraf en tijdens het event, voor particulieren, borrels, bruiloften, bedrijfsfeesten, horeca, festivals, clubs en andere organisatoren. Ook goed in te zetten bij merkactivatie’s op festivals, events en clubavonden. Flexcitement verzorgde entertainment en activaties voor o.a. Atos, Givenchy, Booking.com, Elle, K-Swiss, NS, Loetje, SpinAwards, Axe, MarCom, ID&T, Sanoma en Jägermeister. Op locaties en events als Paradiso, Air, Escape, Loveland festival, Awakenings festival, Mystery Land, Bevrijdingspop, A Day At The Park, Voltt Loves Summer en diverse landelijke poppodia was Flexcitement ook met succes aanwezig. Bekijk hier de gehele klantenlijst.

Ook complete thema acts/events met aankleding zijn mogelijk, zoals The Pool, The Plees To Be en De Bonte Avond. Ideaal als host voor festivals, clubavonden, bruiloften, discotheken, zalen, vrijgezellenavonden, bedrijfsfeesten, corporate events, productlanceringen of merkactivaties. Flexcitement kan dus niet alleen onderdelen van een event verzorgen maar ook complete stages, area’s of zalen programmeren.

Wij bieden desgewenst een avond/dagvullend programma aan met host en DJ’s met een brede muzieksmaak en vele jaren ervaring. Zij kunnen vanaf de vooravond draaien (downtempo/lounge/Brasilian) tot een knallend slot! Qua repertoire kan je met Flexcitement alle kanten op: 60s, 70s, 80s, 90s, top40, classics, house, tropical, dance, alles is mogelijk! Mail naar flexcited @ gmail.com voor een offerte op maat.