Dj / Music

Music is the answer

DJ sets
DJ Flexmeister F draait reeds 16 jaar en heeft veel ervaring opgebouwd op allerlei events. Van jongeren feesten en volwassen clubavonden, tot studenten gala’s, bruiloften, Koninginnedag in Amsterdam 2008 en 2010 (op de Fanta boot), festivals als Bevrijdingspop, Free Your Mind festival, A Day At The Park, Awakenings festival, Mystery Land, raves en bedrijfsevenementen. Zo leerde hij de dansvloer perfect aan te voelen. Vaak draaide hij zes uur lang en wist hij het publiek te bespelen met een goede opbouw, en belangrijker nog: de hele avond vast te houden. Essentieel voor het slagen van een feest.

Flexmeister F is naast DJ ook organisator, oprichter en host van concepten en rondreizende events en parties. Als organisator van deze opvallende concepten, feesten en partijen probeert hij de ouderwetsche, kneuterige doch aanstekelijke gezelligheid van weleer tijdens het hedendaagse clubben nieuw leven in te blazen.

Van alle markten thuis
Als DJ laat hij sinds 1993 veelvuldig van zich horen op deze eigen events maar tevens in clubs en poppodia als Paradiso, Melkweg, Club Home, Escape, Studio 80, Lichtfabriek, Patronaat, Club Stalker, XO, Cafe Studio, Hotel Arena en Odeon. Op populaire clubavonden en festivals als Jukebox, Eeties & Neinties, Electronation, BlaBla @ Studio 80, Tuig!, GirlsLoveDjs, 90s Now!, TechnoVision, Shuffle, KitCatKlub, Earth, Woolloomooloo, Bodyrock, A Day At The Park, Wooferland, Free Your Mind, Bevrijdingspop, Voltt Loves Summer, Mystery Land, Elle Beach, De Hele Nacht Door en tijdens het Amsterdams Studenten Festival is hij ook vaak te vinden.

Tevens heeft hij op het party eiland Kos in Kos stad in Griekenland twee seizoenen gedraaid en in Thailand op Koh Samed en Koh Phi Phi. Daarnaast zette hij in 2004 een dj bookings buro op met twee launch parties. Ook jureerde Flexcited in wedstrijden als de Dance Valley DJ Contest, De Grote Prijs van Nederland en de Haarlemse DJ Contest. Kortom hij is van alle muzikale markten thuis!

Ook voor bruiloften, zakelijke events, borrels of andere feesten is Flexmeister F te boeken. Qua muziek is alles mogelijk, het repertoire is zeer breed, van 70′s, 80′s, 90′s tot en met nu. Van balkan beats tot house, van soul tot meezingers, van happy hardcore tot hiphop. Ook op techno/house avonden is hij een graag geziene gast onder zijn pseudoniem Flexmeister. Een combinatie met Disco Bingo is ook mogelijk. Referenties zijn naast bovenstaande events o.a. cafe/restaurant XO in Haarlem, Club Stalker, Patronaat, Cafe Studio, Mystery Land, Free Your Mind festival, Rockit Open Air, Bevrijdingspop, Ilse Media ski trip, Sanoma kerstfeest, personeels event kerncentrale Borssele en Atos skitrip naar Zwitserland.

Maandelijks was Flexmeister F in 2010 te zien en horen bij Jukebox in club Home waar hij met Bob Wisman de bovenzaal host met Disco Bingo. Ook bij XO, club Stalker en Storing is hij resident. Op Koninginnedag 2010 draaide hij op de boot van TMF & Fanta in de Amsterdamse grachten en op 2 juni werd er op het eindfeest van de MarCom afgesloten met een dj set in combinatie met Disco Bingo.

Het verzorgen van de programmering van uw (zakelijk) event, clubavond, bruiloft, modeshow of festival is ook mogelijk, check hier. Quotes van enkele tevreden klanten:

Bob (SquareMelon): “Frank a.k.a. Flexmeister F heeft van onze bedrijfsborrel een groot feest gemaakt!”

Jelle: “Zoals vooraf besproken begon hij op onze bruiloft met wat lounge, soul en deephouse en het ging erna subtiel over in dansbare ‘gouwe ouwe classics’ om het feest vervolgens knallend af te sluiten, top!

Matthijs: “We hadden een topavond door Flexmeister F! Helemaal super! Hij zorgde ervoor dat de meest houterige Nederlanders tropisch aan het swingen waren op ons afstudeerfeest. We hebben hem al bij meerdere vrienden en collega’s voor hun feestjes aangeraden!”

Virginie: “Bedankt voor je geweldige muzikale bijdrage, dankzij jou was onze bruiloft echt een knallend feest!”

Martin: “Met Frank achter de draaitafels op onze wedding was het helemaal te gek! Geen plekje op de Odessa was onbedanst!”

Anneke: “Het was helemaal top vrijdag, we hebben echt genoten op onze bruiloft met Disco Bingo!”

Rianne: “Ik vond het een fantastisch feest, natuurlijk mede door de muziek! Eigenlijk precies een goede mix van muziek die we leuk vinden om op te feesten, dus bedankt daarvoor!”

Carla & Marc: “We wanted to thank you once again for the great evening you created for us and our guests on our wedding night! You kept the crowd moving and went out of you way to not only create a great party atmosphere, but also to fulfill everyone’s music requests. This is a day we will never forget and you were a big part of that. Thank you once again!”

Bekijk de profielen op Partyflock.nl met de agenda’s van openbare events:
Flexmeister F
(eclectic)
Flexmeister
(house, minimal, techno)