Haarlem Heroes

Op zoek naar een allround DJ voor een optreden in Kennemerland, Haarlem of Amsterdam? Last minute een professionele artiest nodig die van beats tot Beatles en van Robin S tot Rihanna kan draaien?

Haarlem Heroes is Haarlems eerste DJ bookingskantoor in de regio. Een select gezelschap DJ’s die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in zowel het club- als feestcircuit. Wat maakt deze DJ’s zo bijzonder?

> Ze hebben ieder individueel meer dan 20 jaar ervaring

> Ze draaien individueel, maar ook met elkaar (zijn dus uitermate goed op elkaar ingespeeld)

> Ze hebben allen een specialisme, maar draaien alle muziekstijlen

> Ze zijn enthousiast en kunnen van een feest een wereldavond maken

> Ze begeven zich allemaal op organisatorisch vlak in het Haarlemse uitgaansleven (organiseren van eigen avonden tot complete feesten)

De Haarlem Heroes zijn niet zomaar helden. Allen Haarlemmer en passie voor muziek en ruim ervaren. Het is een zeer selecte groep DJ’s die door hun opgebouwde muziekkennis en ervaring zichzelf bij de Haarlem Heroes mag scharen. Je wordt niet zomaar een Haarlemse Held! De groep bestaat uit DJ’s DaVinci, Manolo, Whiplash en FlexyFrank en zijn te boeken voor events als een themafeest, bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of clubavond. Qua muziek kan je denken aan thema’s (70s, 80s, 90s, 00s, top40), muziekgenres als rock, disco, house, classics of een mix ervan. Als het maar dansbaar is!

We werken qua apparatuur met één lokale partij samen waarvan wij weten dat deze kwaliteit levert die past bij de DJ’s. Als het wenselijk is, maken we daarvoor een offerte op maat. Wij hebben gunstige inkoopcondities en de korting die wij krijgen, gaat 1 op1 door naar onze klanten.

Voor een goedkope bruiloft- of bedrijfs DJ moet je toch verder googlen. Daar zijn de DJ Robbie, DJ Loudness, DJ Karel best te vinden. Wij zijn zeker niet de goedkoopste, maar absoluut de creme dela creme op het gebied van dit genre. Onze gages hangen van een aantal factoren af, zoals lokatie, afstand, duur en aantal personen. En wellicht zoek je ook een passende lokatie voor je feest. Wij hebben in en rond Haarlem op zoveel verschillende plekken gedraaid, dat wij je absoluut de perfecte lokatie kunnen aanbevelen.