Happy Hardcore Karaoke

Hoe harder hoe beter!

Mix de beste Hollandse muziek uit de jaren 90 met het favoriete tijdverdrijf in Japan en je hebt Happy Hardcore Karaoke: een nieuw interactief concept uit de koker van Flexcitement.com

Happy Hardcore is de vrolijkere variant van hardcore, getypeerd door vrolijke (vrouwen)zang, zoetsappige teksten en een tempo tussen 165 en 180 beats per minute. Er zitten vaak pianofragmenten in en versnelde breakbeats. De stroming was vooral in Nederland, en in mindere mate in Groot-Brittannië, erg populair op feesten en in de hitparades. De piek van Happy Hardcore lag in Nederland tussen 1993 en 1997 maar de muziek is nu, mede dankzij The New Kids, helemaal terug! En daar mag op gezongen worden! Charly Lownoise & Mental Theo, DJ Paul Elstak, Hakkuhbar, Party Animals, Nakatomi, Critical Mass en Dune: wie is er niet mee groot geworden en kent de teksten niet uit het hoofd?

Dus pak die microfoon en zing mee, al hakkende, met Aquarius, Hava Naquila, Have You Ever Been Mellow, Wonderful Days, Children Of The Night, Hardcore Vibes, Hand In Hand, Burning Love, Happy Generation, I Kiss Your Lips, Rainbow In The Sky en Luv U More!

Dit concept wordt desgewenst geleverd met een scherm plus beamer en kan worden aangevuld met een wedstrijdje Uit De Maat Hakken, Raad De Plaat, een Silent editie met koptelefoon (hilarisch gezicht voor omstanders!) of een Happy Hardcore Disco Bingo editie zodat een avondvullend programma ontstaat! Perfect voor op elk studentenfeest, festival, vrijgezellenparty of uitbundige verjaardag!

Dit concept is te boeken als volledige dag/avondvullende show (5 uur) of als onderdeel van een event (1 uur of langer). Word meteen fan op Facebook en check daar de hilarische en stuit(er)ende beelden van de kick off in Air te Amsterdam en de editie op Haarlem Ordinair! Ook Jägermeister sloot zich aan bij Happy Hardcore Karaoke. Quote op Partyflock.nl naar aanleiding van Happy Hardcore Karaoke op Ex Porn Star – Sjonnie & Anita: “Happy Hardcore-Karaoke is gewoon DE uitvinding vd eeuw!!!” Ideaal ook voor personeelsfeesten in New Kids thema!

Happy Hardcore Karaoke is uit te breiden met diverse party games om zo een compleet dagdeel of hele dag te vullen als host op een event: Hakken op Klossen, Wie kan het snelste Gabberen, Uit de maat hakken, ReefTeef Hoelahoepen, Hardcore Touwtje Springen etc.