Hip Hop Bingo

Op zoek naar iets origineels? Hip Hop Bingo is een compleet pakket om van elk feest een dikke party te bouwen! Het is een interactief muziekspektakel gebaseerd op het alom bekende bingo spel. Deze keer alleen geen nummers op de kaart, maar hip hop classics!

Met veel succes al gedaan voor Axe, Elle, Atos Origin, SpinAwards, Givenchy, K-Swiss en op locaties als Mystery Land, Free Your Mind, Air, Awakenings en Paradiso en gekopieerd door bekende event buro’s maar nooit geëvenaard!

Terwijl je danst op de muziekmix van de DJ’s streep je de liedjes af als ze op je bingokaart staan. Degene met als eerst een volle kaart schreeuwt BINGO en rent naar de DJ om zijn of haar prijs op te halen. Mits het geen foute bingo is want dan moet er met de microfoon een liedje worden gezongen ten overstaande van de hele zaal! Hip Hop Bingo is kortom een laagdrempelig, grappig en muzikaal samenspel, waar men samen met (onbekende) andere feestgangers kan overleggen waardoor het ijs op de dansvloer al snel gebroken wordt. Dansen, lachen, winnen!

Check voor alle info www.disco-bingo.com