House Karaoke

I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night!

Karaoke is een vorm van vermaak, waarbij muziek wordt afgespeeld van een lied, en de zanger(es) in een microfoon de tekst live zingt. Hierbij wordt de tekst geprojecteerd op een scherm, zodat de zanger(es) een steuntje heeft. Dit concept is sinds 1980 een populair vermaak in Oost-Aziƫ en heeft zich verspreid over de gehele wereld. Meestal met rock platen, jaren 80 muziek of zoetsappige ballads.

Maar dat kan ook anders! Wat dacht je van Robin S, Black Eyed Peas, Outhere Brothers, David Guetta, Venga Boys, Chemical Brothers en meer! House Karaoke dus, met house hits uit de 90s en van nu! Dit concept wordt geleverd met 1 of 2 dj’s, karaoke set, Party Games en naar wens dj booth, licht, geluid en LCD scherm op standaard. Een Silent House Karaoke is ook mogelijk op plekken waar er geen herrie mag plaatsvinden. Lachen voor omstanders: alleen de mensen met koptelefoon horen de muziek, de omstanders alleen het zingen van de deelnemer! Te boeken als 5 uur durend pakket voor een (bij)zaal op elke event. Interactief muzikaal vermaak voor jong en oud!

Check www.facebook.com/housekaraoke voor meer info en check daar de beelden van de kick off op Loveland festival 2011! House Karaoke was ook met veel succes geboekt op het Sanoma Kerstfeest 2011.