Pop Up Party

Erg leuk voor buiten feesten en festivals, de Pop Up Party! Dit wordt met een grote gator/golfkar uitgevoerd. Op deze spontane feestjes hoor je de grootste dance klappers van de afgelopen 15 jaar in de mix, allemaal gemixed door twee DJ’s. De parties duren 30 minuten per Pop Up.

Het gaat hier dus om een Flashback in dubbele zin dus: even 30 minuten terug in de tijd én een flashmob ineen. Interactie: het publiek staat centraal tijdens deze flashmob vol flashbacks. Dance historie in één spontane rave! Na 30 minuten rijden we weer verder en duiken we ergens anders op. Op de totaal gepimpte kar staan een confettikanon, stadiontoeters, zwaailichten, strobo op het dak en een dikke sneeuwmachine: stel je het weergaloze effect voor met een mooi zonnetje dat weerkaatst op de witte vlokken!

Men kan vooraf de festival Facebookpage aangeven hoe laat ze opgezocht willen worden door de Pop Up Flashback crew. Ze moeten een leuke reden opgeven: waarom en met wie.

De leukste inzendingen worden bezocht en krijgen een half uur lang een ‘privé’ feest. Inclusief goodies, confetti regen, sneeuw en andere gekkigheid. Leuk voor groepen met vage kennisen die willen meeten en een mooi conversie tussen on- en offline. Desgewenst kan uiteraard andere muziek gedraaid worden.

Al met veel succes uitgevoerd op Awakenings Festival 2011, 2012 (zie links) en 2013! Klik hier de aftermovie van 2011.