Programmeren & locaties

Voor ieder wat wil(d)s

Verzorging van de perfecte programmering voor een (dans)event, modeshow, festival (area) of clubavond! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Flexcitement verzorgde in 2004 en 2005 het concept, de programmering, productie en PR van de wekelijkse clubavond Haarlem Fridays in Club Delirium te Haarlem. Er werden vier verschillende concepten met verschillende muziekstijlen bedacht en uitgevoerd van A tot Z. Van het verzorgen van de flyers, persberichten en promotie tot en met het boeken van de (inter)nationale artiesten, het verzorgen van de public relations en klantenbeheer en het wekelijks aansturen van flyer teams en het personeel.

De perfecte gelegenheid

Op zoek naar een originele locatie voor uw event, bruiloft, borrel of feest? Flexcitement heeft contact met vele locaties, groot en klein. Dankzij ons uitgebreide netwerk weten wij altijd de perfecte locatie te vinden voor uw event. Van intiem café tot overweldigende loods, alles is mogelijk.

Verder zijn wij ook in te schakelen voor het inhuren van licht, geluid, dj set, (bekende) dj’s en decoratie en het verzorgen van de muziek, het design van de uitnodigingen of flyers, en meer. En dit voor een gunstige prijs dankzij het uitgebreide netwerk dat in 20 jaar is opgebouwd.