The Plees To Be

Sanitaire stop wordt een feestje

Nummertje maken op het toilet?! Dat mag! De wc’s worden vanaf nu door The Plees To Be gedaan en de DJ’s zijn de nieuwe toiletdames!

Je kon dit spektakel al vanaf 2006 indoor op De Schillenhut feesten in Amsterdam checken. Op de eerste edities rockten de dames van Club Zonder Filter, de latere Nachtburgemeesters van Amsterdam, de toko! Vanaf 2008 werd de buitenlucht opgezocht. Op festivals als A Day At The Park in het Amsterdamse Bos, Voltt Loves Summer op het NDSM werf in Amsterdam, jaarlijks op Wooferland @ Spaarnwoude, Free Your Mind festival in Arnhem, VRIJ festival in het Olympisch Stadion en Bevrijdingspop in Haarlem werd het een feestje op het toilet! En hoe goed dat los ging (met crowdsurfers!) in 2009 tijdens Bevrijdingspop kan je zien op het filmpje hier links en ook hier. Je bent gewaarschuwd! #Dixierave

Voor het creëren van een vuige fuif of slonzige slemppartij trekken wij alles uit de bezemkast! Of er nu behoefte is aan een verzoeknummer, de vodka supersoaker, een dans uit de maat wedstrijd, karaoke, raad de plaat, strippoker, electric boogie, oud hollandsch snaai, verkleedfestijn of een grote boodschap: op The Plees To Be zit jij wel snor! Met de microfoon in de hand zorgen wij voor sjans en stemming en op z’n tijd een opbeurend woord. Van Peter Andre tot Villalobos, van Backstreet Boys tot Paul Elstak, en van Daft Punk tot Vader Abraham, verwacht het onverwachte! Want je weet: Koning, Keizer, Admiraal, van The Plees To Be houden ze allemaal!

Hou Facebook in de gaten voor nieuwe edities, smerige feitjes, foto’s, video’s en meer. En onthou, het is verboden tegen de DJ te zeiken!